dimecres, 25 de desembre del 2019

Els diferents models de currículum – currículum funcional

S'enfoca específicament en les habilitats, capacitats i competències a exercir des d'un determinat lloc de treball. Aquest és un dels més utilitzats en l'actualitat, ja que aporta gran quantitat d'informació a l'empresa.

En les versions més lleugeres d'este tipus de currículum l'educació i l'experiència laboral s'enfoquen des del prisma de les habilitats i competències però en les versions més extremes l'educació i experiència professional s'anomenen poc o poden arribar inclús a desaparéixer. 
Este model de currículum es pot realitzar en molt diversos formats depenent de com el candidat vullga ressaltar les seues habilitats i en quina orde. La creativitat a l'hora d'utilitzar este tipus de currículum és un factor que jugarà al nostre favor.
Quan es recomana utilitzar el currículum funcional: 

  • Quan no comptem amb la formació necessària o amb l'experiència exigida per a accedir a un determinat lloc de treball. 
  • Quan, per les causes que siguen, el candidat ha passat un període de temps sense treballar. 
  • Quan el perfil que l'empresa demanda està efectivament basat en habilitats i competències i no tant en la formació i experiència professional. 
  • Quan, a causa de diverses condicions com pot ser un accident laboral o degut a un canvi de rumb de la nostra vida, es busque accedir a un sector professional diferent.
Fins ací els models més utilitzats de currículum que esperem vos servisquen d'ajuda per a començar el vostre camí professional.

Ja finalment vos deixe un enllaç sobre les deu habilitais profesional del futur:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.