dimecres, 25 de desembre del 2019

Consideracions prèvia elaboració del currículum:


Molts dels seleccionadors utilitzen un primer visionat general als currículums dels candidats i trien basant-se en la seua primera impressió, seleccionant uns pocs currículums entre els centenars dels que disposen. 
Açò ho fan per mitjà d'un senzill procés de descart o eliminació. Per esta raó, és molt important no cometre cap error seriós que ens deixe fora immediatament del procés selectiu. Un format amb faltes ortogràfiques per exemple o estructurat d'una manera incorrecta ens pot traure de la selecció sense tan sols haver-la començat.
Per aixó es important tindre en compte: 

  • El currículum vitae suposa la teua targeta de visita de cara a l'empresa, és la teua forma de donar-te a conéixer i la seua presentació per tant ha de ser impecable.  
  • El currículum requerix d'una planificació prèvia i específica depenent tant de l'empresa com del lloc de treball a què optes. 
  • És important redactar un currículum personalitzat per a cada empresa a què anem a optar, ja que un full de vida molt genèrica no cridarà l'atenció del seleccionador i dara la impressió de deixadesa o falta de motivació per la nostra part.
El teu currículum ha de ressaltar per damunt del dels altres candidats. Per a això, en posteriors entrades, oferirem consells sobre com destacar i fer que el teu currículum resulte més interessant a ulls de l'ocupador.

En el següent enllaç trovareu informació pràctica sobre la elaboración del curriculum:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.