dimecres, 25 de desembre del 2019

Els diferents models de currículum – basat en l´educació



Dins del currículum cronològic a més, hi ha dos modalitats distintes. Una en què se li pot donar un paper primordial a l'educació i una altra en què se li dóna més importància a l'experiència professional.
En aquesta entrada analitzarem el que està basat en l´educació, tal com podem veure a continuació.
Currículum basat en l´educació:
S'utilitza sobretot per aquells candidats que han acabat recentment els estudis i que per tant no tenen cap experiència professional. 
Per als candidats que estan buscant el seu primera ocupació este sol ser el model més aconsellable ja que destaca punts importants de l'educació que, en un altre tipus de currículum, queden menys exposats o ni tan sols s'anomenen.
Els aspectes més rellevants de la nostra formació poden servir com a indicadors de la nostra vàlua futura per a l'empresa que oferix treball. 
Dades com la trajectòria acadèmica, qualsevol tipus d'estudis complementaris que hàgem realitzat o el nostre coneixement en altres matèries com per exemple els idiomes, poden suposar una diferència substancial en comparació amb la resta de candidats sense experiència professional i donar-nos la tan cobejada oportunitat d'accedir a una entrevista de treball.

Açí podeu descarregar diferents models de currículum vitae:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.